Премини към основното съдържание

Хотели "Лазур"-гр. Кюстендил; Лазур 1, Лазур 2

Име на фирма: 
Хотели Лазур

Лазур 1: Хотел Лазур 1 се намира в красивия български град Кюстендил. Градът съчетава уникална природа, минерални бани, древни забележителности и спокойствие. Първият хотел Лазур е построен през 1993 г. като от тогава постоянно се разраства. Разположен е в тиха част на града, в непосредствена близост до центъра на града.
Напълно обновен хотелът разполага с 5 стаи и 3 апартамента. Помещенията са луксозно обзаведени. Всяка стая разполага с вана, климатик, телевизор, кабелна телевизия, интернет. Стаите разполагат и с тераси с изглед към прекрасната градина на ресторанта. Ресторантът е с 35 места вътре, 40 места в градината и 20 места на терасата към градината. Менюто очарова посетителите с най-отбрани интернационални специалитети,а най-новото въведение- Сръбска скара и ароматно чеверме допринасят за незабравимо преживяване и отлично обслужване. В хотел Лазур 1 вие ще намерите спокойствието и уюта, които търсите и със сигурност ще останете по-дълго от планиранотo.

Лазур 2: Постоянно растящият брой посетители и растящите изсквания към нас ни накараха да отворим и Хотел Лазур 2. Намира се недалеч от Хотел Лазур 1. В новия Хотел Лазур можете да се насладите на изключително луксозната обстановка в стаите и ресторанта. Хотелът разполага с девет стаи, два апартамента и един V.I.P. апартамент. Всички стаи разполагат с климатик,телевизор, кабелна телевизия, интернет, вана, тераса. Ресторантът е с 100 места, просторна зала и уникално обзавеждане. Кухнята е на европейско ниво. Идеален е както за романтична вечеря, така и за служебно или лично мероприятие. В Хотел Лазур 2 има и пиано бар, а съвсем скоро гостите ще имат удоволствието да посещават фитнес зала, басейн и сауна.

бул. "България" 41 2500 Кюстендил, България Хотел Лазур 1: +359 885 59 89 70 Хотел Лазур 2: +359 885 59 89 60

БЕЗПЛАТНО включване в Бизнес каталога на Кюстендил се обадете на 0888-563-496 или стъпи ТУК!

Вижте телефон, емайл или интернет сайт след вход или регистрация!