Премини към основното съдържание

село Цървеняно

Село Цървеняно се намира в Конявската планина.

Unpublished

n/a

Прекъсвания на тока за периода 15.08-19.08

chch.jpg

Във връзка с продължаващите ремонтни дейности от страна на ЧЕЗ,ще има прекъсвания на тока.Електрозахранването ще бъде спирано в следните населени места:
Община Бобов дол
На 17.08.2016 г./15:45 - 16:00 ч./ - Съоръжения на ТЕЦ Бобов дол - по искане на "ЕСО" ЕАД.
На 17.08.2016 г./08:30 - 08:45 ч./ - Съоръжения на ТЕЦ Бобов дол - по искане на "ЕСО" ЕАД.

ПТП с камион край Кюстендил

kam.jpg

Мъж катастрофира с камиона си край кюстендилското село Цървеняно.40-годишният шофьор е изгубил контрол на камиона и в последствие е излязъл от пътното платно.Без опасност за живота е настанен в кюстендилската болница и със съмнения за комоцио.Досъдебно производство е започнато в РУ Кюстендил за изясняване на причините.
Източник:dariknews.bg
сн:novini.bg

Прекъсвания на тока за периода 07.03-12.03

ch.jpg

Нови прекъсвания на тока ще има и тази седмица.На територията на цяла Кюстендилска област се очаква спиране на тока за определено време.
Община Дупница

ПТП с жертва край Кюстендил

lineyka.jpg

Мъж загина в катастрофа край Кюстендил.Инцидентът е станал при село Цървеняно. Трима души, от които едно 15- годишно дете са закарани в Спешен център Кюстендил. 45- годишният шофьор на лекотоварния автомобил е със съмнения за сътресение, а детето се е отървало с уплаха, съобщи директорът на Спешен център д-р Анелия Георгиева.

Камери засичат трафика в Кюстендилско

kameri.jpg

Монтирани камери в някои кюстендилски села и участъци,ще броят автомобилите и ще следят за трафика в областта.Камерите са поставени от Агенция „Пътна инфраструктура",а не от полицията както всички си мислят.Ето и местата, на които са поставени камери- броячи, предоставен ни от ОПУ- Кюстендил:
• АМ „Струма", участък „Долна Диканя-Дупница";

Автомобил горя в Цървеняно

pozharna.jpg

Поредния случай на горящ автомобил беше заявен в РСПБЗН - Кюстендил.Лека кола "Мерцедес" изгоря до основи в кюстендилското село Цървеняно.Няма пострадали хора.Причина за възникването на пожара е техническа неизправност.
Източник:dariknews.bg
сн:security.bg

Мъж в ареста заради наркотици

arest.jpg

38-годишен мъж е задържан заради притежание на наркотици.Арестът се е осъществил тази нощ в село Цървеняно.Мъжът се е придвижвал с лек автомобил "Сеат Ибиза".Синьо-зелените късове, открити в плик в автомобила са реагирали на MDMA при направения полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил.
Източник:dariknews.bg
сн:sharij.net