Премини към основното съдържание

село Коняво

Село Коняво се намира в Кюстендилската котловина, на североизток от гр.Кюстендил, на шосето София - Кюстендил - Скопие и отклонението за гр.Бобов дол, в югозападните поли на Конявската планина. Купно село.

Unpublished

n/a

Три кражби разследва полицията от Кюстендил и Дупница

obir.jpg

Три кражби бяха заявени на територията на Кюстендилска област в полицията.Става въпрос за обир на два апартамента и една къща.Проникването в апартамент в Дупница и в къщата в с. Коняво е осъществено чрез взлом, а в апартамента в Кюстендил - чрез подбран или подправен ключ.Отнети са пари, документи и други ценности.

Кюстендилски фалшификатор заловен в с. Коняво

arest.jpg

Кюстендилски фалшификатор на пари бе арестуван в село Коняво.Също така,има и повдигнато обвинение за притежание на скимиращи устройства и наркотици.Арестуваният е Кирил Милчев от Кюстендил. Иззетите наркотични вещества са: 1 446 г марихуана, 192 г хероин, метамфетамин - 14 грама, кокаин 13 грама. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест.

Гнездо на стършели заплашва работници

strshel.jpg

Работници от село Коняво баха застрашени от заформило се гнездо на стършели.С помощта на ОД на МВР Кюстендил,гнездото беше премахнато. Служители на дирекцията са оказали съдействие за събиране на живак от къща в село Лозно, собствениците са счупили живачен термометър.
Източник:dariknews.bg
сн:dailypress.bg

Нови пожари в Кюстендилско

pozhar.jpg

Бумът на пожарите продължава в Кюстендилска област.За една нощ,пожарникарите се бориха с шест пожара,всички причинени поради небрежност.Един от тях е нанесъл материални щати - в с. Коняво е изгоряла стопанска постройка и 0.5 тона фураж. Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН - Кюстендил, няма пострадали хора.

Време за ремонти-качество, цени, опит в едно.

construction-dissertation-titles.jpg

Фирма с 22 годишен опит в строително-монтажните дейности предлага своите услуги на разумни цени.
Качество в извършваните дейности: доверете се на нашият професионализъм.

Млечни продукти с марка "Свежест" произведени в село Коняво.

indexmleko.jpeg

ПРОИЗВОДСТВО НА МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

Местоположение

Bulgaria
42° 19' 11.3448" N, 22° 46' 18.8832" E

Мълния предизвика пожар в Коняво

7 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в Кюстендилска област в края на миналата седмица. 6 от тях са причинени поради небрежност, материални загуби не са допуснати.