Премини към основното съдържание

село Копиловци

Село Копиловци се намира в Кюстендилската котловина, на северозапад от гр.Кюстендил, по десния бряг на река Струма, жп.гара на жп.линията София - Кюстендил. Купно село, в миналото с три махали : Горна, Средна (Чифлишка) и Долна; сега без видими граници между тях.

Unpublished

n/a

Стадион изгоря в кюстендилско село

st.jpg

Пожар изпепели стадиона в кюстендилското село Копиловци.Пламъците са били овладяни,но повечето от терена е опустошен.Инцидентът е станал вчера.„Жалка гледка. Дойдохме да окосим игрището, за да играем утре контролна среща с тима на Ябълково, а то всичко е изгоряло.

Прекъсвания на тока за периода 15.08-19.08

chch.jpg

Във връзка с продължаващите ремонтни дейности от страна на ЧЕЗ,ще има прекъсвания на тока.Електрозахранването ще бъде спирано в следните населени места:
Община Бобов дол
На 17.08.2016 г./15:45 - 16:00 ч./ - Съоръжения на ТЕЦ Бобов дол - по искане на "ЕСО" ЕАД.
На 17.08.2016 г./08:30 - 08:45 ч./ - Съоръжения на ТЕЦ Бобов дол - по искане на "ЕСО" ЕАД.

Изпочупиха стъкла на 5 авотмобила в Кюстендил

ru.jpg

Стъклата на 5 автомобила бяха изпочупени тази нощ.Пораженията са установени сутринта в двора на мебелна къща в Кюстендил.Местопроизшествията са обслужени от дежурна група, работата по установяване на извършителите продължава РУ Кюстендил.По информация, повредени са MAN, "Ивеко" и "Ауди", различна собственост, паркирани в двора на мебелната фирма.

ПТП с деца затвори пътя Кюстендил-София

lenta.jpg

Тежко пътно транспортно произшествие стана днес в района на Кюстендил при село Копиловци.Сред пострадалите в катастрофата са 5 деца.Автомобил „Фолксваген Голф" катастрофира,като се сблъсква с „Фолскваген Поло".В единия автомобил са пътували 8 души-5 деца и 3 жени,каза говорителят на ОД МВР- Кюстендил Катя Табачка.

Заловиха крадец на тухли

kradec.jpg

Полицията от Кюстендил арестува крадец,задигнал тухли от склад в село Копиловци.Крадеца е 29-годишен мъж,криминално проявен.Той е установен час след подаването на сигнала в полицията, докато ги превозвал към кв. „Изток" с каруцата си. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, информират от ОД на МВР Кюстендил.
Източник:dariknews.bg
сн:novini.bg

Трупът,изплувал от Струма,е на Едмонд Белюли

struma.jpg

Намереният труп в река Струма край Кюстендил, е на изчезналия 17-годишен Едмонд Белюли.Това се потвърди от ДНК-експертизата на тялото.Разследването по случая продължава в районна прокуратура Кюстендил, където е образувано първоначално, казаха от държавното обвинение.

Автомобил горя в Копиловци

pozharna.jpg

Лек автомобил изгоря до основи в кюстендилското село Копиловци.Пожарът е възникнал късно снощи.След подаден сигнал в пожарната,огнеборци са се одзовали веднага и са потушили пожара.Колата е била паркирана пред дома на собственика. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Кюстендил.
Източник:dariknews.bg
сн:mignews.info

Време за ремонти-качество, цени, опит в едно.

construction-dissertation-titles.jpg

Фирма с 22 годишен опит в строително-монтажните дейности предлага своите услуги на разумни цени.
Качество в извършваните дейности: доверете се на нашият професионализъм.