Премини към основното съдържание

село Лозно

Село Лозно се намира в Кюстендилската котловина, на 2,5 км. северозападно от град Кюстендил, в полите на планината Лисец. Купно село с махали: Църковна, Козуджийска, Дръчнина и Лучанска.

Unpublished

n/a

Осъдиха мъж за множество кражби

sd.jpg

Мъж от село Лозно получи 4 години затвор от Кюстендилският Съд.Той бе осъден за няколко кражби от къщи в околните села.През февруари 2015 г. подсъдимият Кацарски отишъл в с. Радловци в м. „Усоето". Безработният мъж решил да открадне вещи от къща в селото, която му се е сторила необитаема. Той влязъл в двора и счупил прозореца на имота. От къщата, която е била собственост на свидетелката М.

Две кражби регистрирани в Кюстендил и региона

kr.jpg

Две кражби в кюстендилско разследваха от РУ-Кюстендил.Първата е в къща в града-задигнати са домакински електроуреди,сервизи и други вещи.Втората е от къща в с. Лозно - дрехи, моторни трион, моторен тример и други вещи.

Прекъсвания на тока за периода 07.03-12.03

ch.jpg

Нови прекъсвания на тока ще има и тази седмица.На територията на цяла Кюстендилска област се очаква спиране на тока за определено време.
Община Дупница

Откраднат е автомобил в Кюстендилско

kola.jpg

Сигнал за откраднат автомобил е постъпил в полицията в Кюстендил.Крадци са отмъкнали лек автомобил ДЕУ от къща в кюстендилското село Лозно.Разследва се и още една кражба на бяла и черна техника от имот в Дупница.Местопроизшествията са обслужени от дежурни полицейски групи, работата по установяване на извършителите продължават РУ Дупница и РУ Кюстендил.
Източник:dariknews.bg
сн:bnr.bg

Гнездо на стършели заплашва работници

strshel.jpg

Работници от село Коняво баха застрашени от заформило се гнездо на стършели.С помощта на ОД на МВР Кюстендил,гнездото беше премахнато. Служители на дирекцията са оказали съдействие за събиране на живак от къща в село Лозно, собствениците са счупили живачен термометър.
Източник:dariknews.bg
сн:dailypress.bg

Кмет отказва нова детска площадка

kmet.jpg

Кметът на кюстендилското село Лозно,не приема чисто новата детска площадка,изградена в селото.тя бе изградена по програма на Община Кюстендил.„Площадката е подигравка със селото, настилката е като шахматна дъска, тип папагал. При нов проект да сложат такава настилка, това е недопустимо.

Горя автомобил в кюстендилско село

avtomobil.jpg

В кюстендилското село Лозно беше запален автомобил.Инцидентът е станал в Неделя към 04:00 часа рано сутрин. На място е отишъл екип на Пожарна безопасност и защита на населението. Оглед на автомобила е направен и от криминалисти, в светлата част на деня.Причините за пожара се изясняват, но най- вероятно автомобилът е подпален умишлено.
Източник:dariknews.bg
сн:dariknews.bg

Време за ремонти-качество, цени, опит в едно.

construction-dissertation-titles.jpg

Фирма с 22 годишен опит в строително-монтажните дейности предлага своите услуги на разумни цени.
Качество в извършваните дейности: доверете се на нашият професионализъм.

Кирил Алексов се самоуби (бивш кмет на Кюстендил)

Кирил Алексов

Бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов се самоуби с куршум в главта. Инцидентът станал в родното му село Лозно, кюстендилско. Образувано е досъдебно производство по случая.