Премини към основното съдържание

село Шишковци

Село Шишковци се намира в Кюстендилската котловина, североизточно от Кюстендил, на жп.линията София — Кюстендил.

Unpublished

n/a

Пожар изпепели къща до основи в Кюстендилско

pozh.jpg

Къща изгоря при пожар в Кюстендилското село Шишковци.Къщата се изгоряла напълно,пожарът е възникнал поради човешка грешка.Друг пожар е възникнал в Бобов дол-изгорели мебели и покъщнина.Пожарите са възникнали в неделя. Няма пострадали хора.
Източник:dariknews.bg
сн:manager.bg

Работа за безработните младежи в Кюстендилско

rabota.jpg

Младежи до 29 години ще имат право да работят към кметствата на област Кюстендил.40 млади хора ще работят и помагат за всякаква работа.Младежите ще бъдат назначени по програма на Бюро по труда.
„В нашето село ще работи 1 човек. Той ще помага за всяка една работа, която има към кметството. Това са хора, които в момента са на трудовата борса", заяви кметът на Горна Гращица Румен Чучков.

Задържаха двама притежатели на наркотици

ketamin.jpg

44-годишен мъж от село Шишковци беше арестуван за притежание на наркотици.От него са иззети 780 грама бяло вещество-кетамин.Другият е 30-годишен от Кюстендил е, при осъществени процесуално-следствени действия от негов имот са иззети опаковки с общо тегло 13.38 грама прахообразно вещество, което е реагирало на хероин при направения полеви наркотест.

Изгоря стопанска постройка в Шишковци

pozharna.jpg

Пожар лумна в стопанска постройка в кюстендилското село Шишковци.Изгорели са част от покрива,дърва за огрев и голямо количество фураж.За щастие,няма пострадали хора.Пожарът е причинен от късо съединение.
Източник:dariknews.bg
сн:dariknews.bg

Пожар изпепели къща в Шишковци

pozh.jpg

Пожар в къща в Кюстендилското село Шишковци,беше регистриран миналата нощ.Изгорял е напълно покрива на къщата,както и около 100 кв.м. застроена площ.Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН - Кюстендил. Сигналът за пожара е постъпил в 1.44. Няма пострадали хора. Причините за възникването на пожара ще изяснява РУ Кюстендил.
Източник:dariknews.bg
сн:novavarna.net

Клубът на инвалида към Пенсионерския клуб в село Шишковци с грамота

Те участваха на Седмия Републикански фестивал за хора с увреждания, който се проведе в пернишкия кв. "Църква".