Премини към основното съдържание

село Слокощица

Село Слокощица се намира в Кюстендилската котловина, в полите на Осоговската планина, южно от град Кюстендил, в долината на река Новоселска. Селото е в непосредствена близост, на разстояние по-малко от километър, до град Кюстендил. Купно село, включващо махалите: Баба Велинска, Ахчийска, Кудуска, Брезовска, Долна махала, Кашкина, Тренчовска, Рошковци, Марковци, Чутуранци.

Unpublished

n/a

Прекъсвания на тока за периода 25.07-29.07

tok.jpg

За периода от 25 до 29 Юли,ще има кратковременни прекъсвания на тока в област Кюстендил.Електрозахранването ще спра в следните населени места:
Община Бобов дол

Прекъсвания на тока за периода 18.07-22.07

tok.jpg

От ЧЕЗ съобщават за нови прекъсвания на тока през следващата седмица.Ето и къде ще спира електрозахранването в Кюстендилско област:
Община Дупница

Прекъсване на тока за периода 11.07-15.07.2016

chch.jpg

Заради ремонтни дейности от страна на ЧЕЗ,прекъсвания на електрозахранавено ще има в цяла Кюстендилска област за периода от 11 до 15 Юли.
Община Бобов дол
На 11.07.2016 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Бобов Дол Двадесет и Седми Октомври 2; Иван Вазов 1, 2, 2г, 3, 3 Г, 85, 86, 87, Г 2, Г-2, Г-3, Г2, Г3, 2 Г2, 3г, 3г3г, 86, 8686

Прекъсвания на тока за периода 09.05-13.05

chch.jpg

От утре 9 Май,ще има нови прекъсвания на тока.От ЧЕЗ информираха,че ще има спирания в цяла кюстендилска област:
Община Бобов дол

Прекъсвания на тока за периода 11.04-15.04

chez.jpg

Прекъсвания на тока ще има и тази седмица.Ето и информация къде и кога ще има прекъсвания на електрозахранването:
Община Бобов дол

Мошеници "метнаха" продавачка с лотариен билет

b.jpg

Продавачка от магазин за хранителни стоки беше измамена с лотариен билет.Двама млади мъже са я измамили,като и представили фалшив печеливш билет. Тя им осребрила печалба от 50 лв., по-късно установила, че билетът е манипулиран, сигнализирала полицията.Предприети са незабавни издирвателни действия и двамата са установени, известни са на полицията с разнообразие от противозаконни действия.

Задловиха стабилно почерпен водач в Кюстендилско

p.jpg

Двама пияни водача са заловени за едно денонощие на територията на Кюстендилска облост.Мъж от Сапарева баня е хванат да шофира с 3.23 промила алкохол в издишания въздух.Взета му е и кръвна проба за анализ.Друг пиян водач е заловен с 1.93 промила.Той е от с. Слокощица и е на 44 г.Срещу двамата водачи са започнати досъдебни производства в РУ Кюстендил и РУ Дупница.
Източник:dariknews.bg

Мъж загина при пожар в Кюстендилско

po.jpg

Мъж загуби живота си в пожар в дома си в кюстендилското село Слокощица.Инцидентът е станал снощи към 21:00 часа.47-годишният му племеник е с тежки изгаряния и опасност за живота.Пожарът е възникнал в лятна кухня в имота им в селото.По-младият мъж е пострадал докато правил опити да помогне. Трупът на загиналия е открит след като пожарът е потушен под развалините на сградата.

Дядо изпотроши "Ауди" в Слокощица

pol.jpg

Полицията задържа възрастен мъж да повреждане на автомобил в кюстендилското село Слокощица.60-годишният дядо е изпотрошил стъклата на лек автомобил "Ауди".Сигналът за деянието е постъпил в РУ Кюстендил.Работата по случая продължава, изяснява се съпричастност на задържания и към други противозаконни деяния.
Източник:dariknews.bg
сн:frognews.bg