Премини към основното съдържание

село Търновлаг

Селото се намира на десния бряг на река Струма. Има построен бетонен мост. Селският футболен отбор „Струмска слава“, е основан през 1956 г. Налице са писмени доказателства, в това число и снимки, че футболен клуб е съществувал много преди 1956 г., като предстоят анализи и проверка на документите след което ще последва промени в годината на основаване. Носител е на купата на "Брянск". Участник в турнира за купата на България, както и в турнира за аматьорската футболна лига. Отборът се изявява в регионалната лига и е един от най-титулуваните в нея. Селото е изключително подходящо за риболов.

Unpublished

n/a

Коли горяха в Кюстендилско

pozharna.jpg

Два случая на горящи автомобили бяха регистрирани в Кюстендилско.Единият автомобил е изгорял до основи в село Търновлаг.Другият автомобил се е запалил в Пиперков чифлик, изгорял е двигателен отсек и акумулатор, информират от ОД на МВР Кюстендил.Късо съединение е причинило запалването и в двете коли. Няма пострадали хора.
Източник:dariknews.bg
сн:novavarna.net

Труп изплува от р.Струма край Кюстендил

struma.jpg

Тяло на човек изплува от река Струма край кюстендилското село Търновлаг.Трупът неможе все още да бъде разпознат.Закаран е за аутопсия в Кюстендилската болница. Работи се по установяване на самоличността му в РУ Кюстендил. Сигналът е подаден от жена на тел.112.

От 14 април-мобилните оператори с нови тарифни планове.

images_9.jpeg

След решение на регулаторния административен орган в телекомуникациите Комисия за регулиране на съобщенията /КРС/ от 14 април и трите мобилни оператора въвеждат промяна в тарифните си планове, както з