Премини към основното съдържание

село Вратца

Село Вратца се намира в планински район, в западната част на Кюстендилската котловина, в северните склонове на планината Осогово и южно от планината Лисец, на шосето Кюстендил - Скопие, на 7 км западно от гр. Кюстендил. Махали : Бърдото, Илчовска, Терзинска, Ливадска, Карчова, Атовска.

Unpublished

n/a

Пожар отне човешки живот в Кюстендилско

pozhzh.jpg

Мъж загина при пожар в кюстендилското село Вратца.Пожарът е причинен от запалването на суха трева и неовладяването на огъня.Тялото на 63-годишният мъж е намерен в имот в махала „Вилно селище".По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Арестуваха млад мъж за обир

znachka.jpg

Млад мъж беше арестуван за това,че е разбил и ограбил къща в кюстендилското село Вратца.27-годишният крадец е откраднал центрофуга, водна помпа и 2 ролки оградна мрежа.Работата по случая продължава РУ Кюстендил, изяснява се съпричастност на задържания и към други деяния.
Източник:dariknews.bg
сн:cross.bg

Още случаи на пияни зад волана

piyan.jpg

През изминалите почивни дни са задържани трима водачи на МПС-та,употребили алкохол.Единият е от Бобов дол,който е заловен с 1.48 промила.Шофьор от с. Вратца с 2.65 промила и водач, проверен в Сапарева баня с 1.99 промила алкохол в издишания въздух, информират от ОД на МВР Кюстендил.
Източник:dariknews.bg
сн:belejnik.bg

Велосипедист се удари в Ауди

27-годишен велосипедист е с повърхностни наранявания от ПТП. Инцидентът е възникнал вчера след обяд в района на село Вратца. При смяна на посоката на движение велосипедистът се е ударил в л.а.