Премини към основното съдържание

жк. Герена

Unpublished

n/a

Отново мъж заловен с наркотици

am.jpg

Полицията от Кюстендил арестува мъж за притежание на наркотични вещества.Униформените са претърсили 28-годишният мъж в кюстендилският квартал „Герена",при което са открили наркотиците.При направения полеви наркотест е реагирало на амфетамин. Общото му тегло е 4.54 грама. Задържаният е известен на полицията с множество противозаконни деяния, осъждан е.
Източник:dariknews.bg
сн:novini.bg

Прекъсвания на тока за периода 29.02-04.03

chez.jpg

Прекъсвания на електрозахранването ще има и през новата седмица.Ето къде и кога ще спира тока:
Община Бобов дол

Преображение Господне е днес!

Днес източноправославните христяни празнуват "Преображение Господне", празник който се чества още от първите векове на християнството.
На този ден според Светото писание Исус Христос се преобразява. Той се явява в небесната слава пред трима от тях - Петър, Яков и Йоан, като ги завежда на планината Тавор в Галилея.

Кюстендилци искат "легнал полицай" в "Герена"

legnal_policai.jpg

Живущите в кюстендилския квартал "Герена",настояват за поставянета на "легнал полицай" на улица "Цар Борис".Жителите на квартала се оплакват от натовареното движение,неспазване на правилата и високата скорост,с която се движат автомобилите.Направена е подписка,в която участват жители от улиците "Цар Борис",„Самуил",„Стара планина" и „Пролет".

Планови прекъсвания на електрозахранването в Кюстендилска област 26-30.август.2013

ЧЕЗ се стреми да подобрява услугите за своите клиенти.

Четири пожара в Кюстендилска област

Четири пожара са гасили вчера екипи на районните служби ПБЗН в Кюстендилска област. Единият е нанесъл щети - възнинкнал е в апартамент в кв.

Основно училище "Ильо Войвода"

7-мо ОУ

ОУ „Ильо войвода“ e общинско основно училище в гр.Кюстендил.

Местоположение

Bulgaria
42° 16' 37.2252" N, 22° 42' 14.0832" E