Премини към основното съдържание

Тежката артилерия на Олекотения МИСТРАЛ Софтуер

Мистрал Лайт е най-новият продукт на Мистрал Софтуер ООД. Възможно най-много функционалности за възможно най-ниската цена. Започнете бизнес с легален и евтин софтуер. Приведете в ред вашите складови операции, продажби и взаимоотношения с клиенти и доставчици.

Какво е Мистрал Лайт: Пълнофункционална версия на лидера в индустрията Мистрал, с въведени ограничения за работа на едно работно място. Целта е да помогне на малки бизнеси да посрещнат изискванията на пазара.

Всеки потребител на софтуерния продукт „Мистрал лайт“ може свободно да използва продукта без да заплаща за ползването му докато не активира функционалните му възможности за връзка с периферни устройства като фискали устройства (фискални принтери и касови апарати), принтери (кухненски принтери и принтери за отпечатване на клиентски сметки, фактури и други документи) и търговски везни.

Горното Ви позволява да разучите продукта преди да заплатите лиценз!

Софтуерния продукт „Мистрал лайт“ изисква въвеждането на ключ за активация при активирането на връзка с фискално устройство. С въвеждането на ключа за активация потребителят активира връзката с фискалното устройство, както и всички останали периферни устройства поддържани от продукта. Ключът за активация е обвързан с фискалното устройство и не се преиздава в случай, че потребителят подмени или загуби фискалното си устройство, както и при повредата му.

Изискванията за инсталация на продукта са минимални! Обадете се за демонстрация и съвет: 0888563496