Премини към основното съдържание

кв. Изток

Unpublished

n/a

Изгоря покрив на къща при пожар в Кюстендил

Тази нощ бе подаден сигнал за възникнал пожар в къща в Кюстендил.При бедствието е изгорял покрива на къщата,пострадали хора няма.Инцидентът е станал към 03:00 часа в кв."Изток". Причина за пожара е строителна неизправност, информират от ОД МВР- Кюстендил.
Източник:dariknews.bg
сн:silistradnes.com

Полицията задържа крадец на въглища в кв."Изток"

Полицията арестува мъж по обвинение кражба на въглища от къща в кюстендилският квартал "Изток".Мъжът е 29-годишен,криминално проявен.Задържан е и 30-годишен мъж / А.А. / за извършена кражба на дрехи от жилище също в кв. „Изток" в града.Откраднатите вещите са иззети. Работата по случая продължава, изяснява се съпричастност на задържания и към други противозаконни деяния.
Източник:dariknews.bg

Роми със срок за почистване на квартала си

Ромите от квартал "Изток" в Кюстендил,трябва да приведат в чист вид квартала си до 20 Март.Това заяви кметът на града Петър Паунов.Поводът, оплаквания на граждани за замърсяването на пътя за София, както и този за селата Копиловци и Николичевци.

Арестуваха мъж за притежание на наркотици

Мъж от кюстендилският квартал "Изток" бе задържан от полицията за притежание на наркотични вещества.При обиск в домът му са открити 55 пакетчета с хероин. Общото му тегло е 33.7 грама. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил,информират от ОД на МВР Кюстендил.
Източник:dariknews.bg
сн:dobrich.utre.bg

Мъж пострада в меле в кв."Изток"

Млад мъж е в болница след сбиване в кюстендилския квартал "Изток".Той е с тежка травма на главата,без опасност за живота. Инцидентът е възникнал на ул. „Цар Освободител" в града. Пристигналите на място полицаи са пресекли разрастването на инцидента, двама са задържани с полицейска заповед за 24. Започнато е досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.
Източник:dariknews.bg

Пореден крадец залови кюстендилската полиция

Крадец беше арестуван от полицията заради кражба на моторен трион и удължители.Откраднатите предмети са иззети и върнати на притежателката им.Кражбата е заявена от собственичката в РУ Кюстендил. При предприетите оперативно издирвателни действия криминалистите открили вещите в дома на 36-годишен мъж в кв. „Изток".

Задържаха крадци на ламарина

Полицията от Кюстендил разкри и задържа двама крадци на ламарина.Установено е,кражбата се е осъществила от строителен обект на 1 Август.При проведените издирвателни действия, полицаите са установили извършителите и откраднатата ламарина, която е иззета. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил.
Източник:dariknews.bg
сн:crime.actualno.com

Строят социални центрове в Кюстендил

Два социални центъра ще бъдат открити следващата година в кюстендилския квартал"Изток".Единият ще бъде "Център за работа с деца на улицата",а другият-"Център за обществена подкрепа". Двата центъра ще бъдат като делегирана от държаната дейност, считано от 01.06.2016 година.

Полицията иззе 2 000 къса цигари без бандерол

Поредния случай на притежание на цигари без бандерол,бе регистриран в Кюстендил.От къща в кв."Изток" са иззети 1890 къса незаконни цигари.30-годишната собственичка на жилището е арестувана.По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил.
Източник:dariknews.bg
сн:infomreja.bg